2012-05-19

Kräsna killar

En läsare undrade om jag inte kunde lägga upp serien Kräsna killar på bloggen. Och visst kan jag det. Här kommer'n:





Som vanligt är det bara att klicka på bilderna för att få dem större.

2012-05-15

Blandfärs

Med risk för att vara jävig eftersom jag känner författarna vill jag tipsa om romanen Blandfärs, som min sambo Kringlan Svensson och min vän Kalle Lind har skrivit. Den kommer ut om några dagar och kan bevakas redan nu, t.ex. här. Jag skrattade väldigt gott när jag läste den.

Här är en trailer för boken:



Puss!

2012-05-13

Naturen är ond

Nu har min bok, Välkommen till din psykos, hunnit landa. Jag har blivit både glad och överväldigad av responsen. De flesta verkar ha uppskattat den, även om vissa reserverar sig mot tramsigheten.

Men nu vänder vi blad. Jag har ett nytt seriealbum på gång. Den här gången ska det uteslutande handla om naturen. Det är ett sätt för mig att kombinera mitt stora intresse för djur med mitt så kallade hantverk, serieteckning. Till exempel är det nu fritt fram för mig att sitta och läsa såna här böcker och samtidigt drista mig att kalla det "att jobba":


Boken går under arbetsnamnet Naturen är ond . Hittills har jag delat upp den i sju olika kapitel.


Här är t.ex. en ruta ur en längre serie där jag korar djurrikets sämsta pojkvänner:

Och här är ett smakprov ur en serie om det revolutionära bisamhället:


"Men jaha", tänker kanske ni. "Vad har allt det här med oss att göra?" Jo, förstår ni, det jag vill ha av er är tips. Tips på djurarter som beter sig svinigt/roligt/märkligt/korkat/blabla och tips på bra böcker/dokumentärer/hemsidor om naturen. Ja, ni fattar. Tips, helt enkelt.

Puss puss!